Phone

044-7588380

Email

[email protected]

Opening Hours

Ajanvarauksella

Glossissa saatavana opiskelijahoitoja 4.12. asti. Tässä Jannan tervehdys.

Heippa!

Olen Janna, 25-vuotias ensimmäisen vuoden kosmetologiopiskelija. Olen Kauneuspiste Glossilla harjottelussa 4.12 asti. Harjottelun aikana teen jalkahoitoja, käsihoitoja, peruskasvohoitoja sekä kulmien ja ripsien kestovärjäyksiä.

Janna

SYKSYN TEHOPAKETEILLA HEMMOTTELUA KASVOILLE JA JALOILLE. Valittavana on 2 erilaista tehopakettia.

Tehopaketti 1: saat tehokkaan, mutta hemmottelevan BTB13 uudistetun kasvohoidon.

Tehopaketti 2: kosmetologi opiskelija Janna hemmottelee perinteisellä kasvohoidolla.

Ja jalat hoidetaan kuntoon samalla molemissa tehopaketeissa. Tehopaketit voit varata nyt myös netistä! Lahjakortit eivät käy maksuvälineenä tehopaketeissa.

Käy tutustumassa BTB13 uudistettuihin kasvohoitoihin TÄSTÄ


Hoitolainfoa:

Hoitola on auki ajanvaruksella maanantai-lauantai. Ajanvaraus onnistuu soittamalla 044-7588380 tai nettiajanvarauksen kautta. Pidän hoitolan oven kiinni hotoja tehdessäni.

Löydät Glossin myös somesta:

Lahjakorttien osto onnistuu liikkeestä sen ollessa auki. Kannattaa soittaa ja varmistaa, että olen paikalla tai etten ole juuri silloin tekemässä hoitoa. Lahjakortin osto onnistuu myös netistä; Lahjakortit kategoriasta.


Glossin suosituimpia palveluita on sokeroinnit, mikroneulaus, BTB13- vitamiinikasvohoito, jalkahoidot. Glossissa sinua palvellaan suurella sydämmellä. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan hemmottelusta tai hakemaan apua iho-ongelmiin.