Puhelinnumero

044-7588380

Sähköposti

[email protected]

Avoinna

Ajanvarauksella

NÄMÄ HOIDOT TULOSSA LOKAKUUN ALUSSA.

Hoidot

Unna Nordic – Metsäelämys

75min | 90€

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla.
Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Havumetsältä tuoksuvan kasvohieronta syvärentouttaa, jonka jälkeen kasvoille levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan kädet. Hoito on elämyksellinen rentouttava kasvohoito, joten hoitoon ei sisälly mekaanista syväpuhdistusta.


Syväpuhdistava kasvohoito tukkeutuneelle iholle

75 min

Ihoa puhdistava ja tasapainottava kasvohoito yhdistää syväpuhdistavan kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen (ja/tai ultraäänipuhdistuksen), ihon kosteuttamisen ja rentouttavan hierontaosuuden.
Syväpuhdistavassa hoidossa tehdään kaksoispuhdistus, jolla iho saadaan sekä puhdistettua että pehmitettyä. Hoitoa jatketaan Paju-kuorinnalla, joka puhdistaa huokosia turpeen ja hiilen avulla. Jos iholle on tarpeen tehdä mekaaninen puhdistus, iho pehmitetään öljyhieronnan avulla. Puhdistuksen jälkeen iho on vastaanottavainen ja sille tarjotaan sekä tasapainottavia että kosteuttavia tuotteita. Lopuksi tehtävä lempeä naamiohieronta rentouttaa asiakasta ja rauhoittaa ihon lisäksi myös keskushermostoa.