Puhelinnumero

044-7588380

Sähköposti

[email protected]

Avoinna

Ajanvarauksella

Hoidot

Unna Nordic – Metsäelämys

75min | 90€

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla.
Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Havumetsältä tuoksuvan kasvohieronta syvärentouttaa, jonka jälkeen kasvoille levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan kädet. Hoito on elämyksellinen rentouttava kasvohoito, joten hoitoon ei sisälly mekaanista syväpuhdistusta.


Unna Nordic – Metsämatka

60min | 70€

Ihoa uudistava, vahvistava ja kosteuttava kasvohoito yhdistää hellävaraisen, kirkastavan kuorinnan, ihon
kosteuttamisen, rentouttavan ja tuotteita imeyttävän hieronnan sekä ihoa rauhoittavan naamion.
Vahvistava hoidossa tehdään kaksoispuhdistus, jolla iho saadaan sekä puhdistettua että pehmitettyä.
Hoitoa jatketaan PHA-happokuorinnalla, joka kuorii ihoa hellävaraisesti, heleyttää ja auttaa
hoitotuotteita imeytymään ihoon paremmin. Kuorinnan jälkeen ihoon kerrostetaan runsaasti ihoa nesteyttäviä hoitovesiä, seerumeja ja ihoa rauhoittavia, ravinteikkaita öljyjä. Hoidon lopuksi tehdään joko pitkä naamiohieronta tai rentouttava kasvohieronta ja sen jälkeen rauhoittava naamio-osuus.

Teemme hoidot aina räätälöidysti, ihosi sen hetkisen kunnon ja tarpeen mukaan. Mikäli ihossa on puhdistettavaa valitse silloin puhdistava metsämatka kasvohoito.

Unna Nordic – Puhdistava metsämatka

90 min | 85€

Ihoa puhdistava ja tasapainottava kasvohoito yhdistää syväpuhdistavan kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen (ja/tai ultraäänipuhdistuksen), ihon kosteuttamisen ja rentouttavan hierontaosuuden.
Syväpuhdistavassa hoidossa tehdään kaksoispuhdistus, jolla iho saadaan sekä puhdistettua että pehmitettyä. Hoitoa jatketaan Paju-kuorinnalla, joka puhdistaa huokosia turpeen ja hiilen avulla. Iholle tehdä mekaaninen puhdistus, iho pehmitetään öljyhieronnan avulla. Puhdistuksen jälkeen iho on vastaanottavainen ja sille tarjotaan sekä tasapainottavia että kosteuttavia tuotteita. Lopuksi tehtävä lempeä naamiohieronta rentouttaa asiakasta ja rauhoittaa ihon lisäksi myös keskushermostoa.