Puhelinnumero

044-7588380

Sähköposti

[email protected]

Avoinna

Ajanvarauksella

Hoidot

Puhdistava ja tasapainottava kasvohoito

90 min | 85€

Puhdistava hoito, jossa tehdään mekaaninen / ultraäänipuhdistus ja rentouttava hieronta. Ihoa puhdistava kasvohoito on kehitetty tasapainottamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon epäpuhtauksien syntymistä. Tuotteet perustuvat soluja puhdistavaan, ihoa vahvistavaan ja patentoituun BTB13- yhdisteeseen. Se korjaa rikkoutunutta ja tulehtunutta ihoa sekä suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Tuotteissa on lisäksi prebiootteja, jotka vahvistavat ihon hyödyllistä mikrobikantaa. Vahva antioksidantticocktail B3-, B5-, B6-, C- ja E-vitamiineja sekä ihoa korjaava A-vitamiini puhdistavat ihoa, estävät bakteerin kasvua ihossa ja kirkastavat ihoa. BTB13 Clarifying Skin Treatment -kasvohoito korjaa, uudistaa ja tasapainottaa epäpuhdasta ja rasvaista ihoa sekä hoitaa ja ehkäisee aknen ja rosacean oireita sekä arpia.


Kasvohoito herkälle iholle

75 min | 80€

BTB13 Skin Relief Treatment on kasvohoito herkälle, allergiselle ja reaktiiviselle iholle. Hoito auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä kosteuttaa ja vahvistaa ihon rakennetta. Patentoitu BTB13TM rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja vähentää ärsyyntyneen ihon reaktiivisuutta ja punaisuutta. Hoidossa herkkää ihoa vahvistavat ja hoitavat BTB13TM lisäksi C- ja E-vitamiinit sekä prebiootit, jotka tukevat ihon luonnollista suojausta. Hyaluronihappo, allantoiini ja keramidit kosteuttavat ja rauhoittavat ärtynyttä ja atooppista ihoa. Hoito rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon väriä, ja tekee ihon kimmoisaksi ja pehmeäksi.


Kiinteyttävä kasvohoito aikuiselle naiselle 

75 min | 85€

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava BTB13 Age Defying Skin Treatment hoitaa ihon ikämuutoksia, vahvistaa ihoa ja aktivoi sen solu-uusiutumista. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle.
Yhdiste uudistaa ja kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihoa sekä suojaa oksidatiiviseltä stressiltä. Lisäksi hoito sisältää iholle välttämättömiä ihovitamiineja ja ubikinoni Q10, prebiootteja sekä peptidejä. Hoito edistää sen kimmoisuutta, tasoittaa ihon väriä, kosteuttaa syvältä ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.


Kosteuttava kasvohoito

75 min | 80€

Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ihon kimmoisuutta lisäävä kasvohoito kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Hoito sisältää antioksidanttista BTB13-yhdistettä, joka suojaa ja puhdistaa ihosuoluja, kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä vahvistaa ihon rakennetta, jolloin iho kykenee sitomaan paremmin kosteutta. Hyaluronihappo ja peptidit kosteuttavat ja täyteläistävät ihoa. B5-vitamiini kosteuttaa, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Tehokosteuttava kasvohoito palauttaa ihon kimmoisa rakenteen ja nuorekkaan heleyden.


MIKRONEULAUSHOITO

75 min | 110€

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia, joiden avulla pääsemme aktivoimaan kollageenisynteesiä sekä imeyttämään aktiiviaineita syvempiin ihokerroksiin.
Mesoterapiassa imeytetään BTB13-seerumia mikrokanavien kautta syvemmälle ihoon.

Kenelle mikroneulaus sopii?

BTB13 Micro-Meso Therapy on ainutlaatuinen, tehokas ja tuloksellinen hoitomuoto.

Mikroneulaus on hyvä hoitomuoto kaikille, jotka haluavat vaikuttaa ihonsa rakenteeseen, väriin ja kimmoisuuteen.
Mikroneulauksella voidaan hoitaa:

• Juonteet ja rypyt, erinomainen huulten- ja silmienympärysrypyille

• Löystynyt iho
• Ihon sävy ja rakenne
• Suurentuneet ihohuokoset, epäpuhdas iho
• Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset

Auringon aiheuttamat ihovauriot
• Akne-arvet