Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

Sinua palvelevatKOSMETOLOGITKatri Herranen-Rask SKY- Cidesco kosmetologi •  kasvo-, jalka- ja käsihoidot, sokeroinnit, Shellac™ kestolakkaus ja kuumakivihieronta 

Minä Katri Herranen-Rask
Omassa hoitotyössäni on tärkeää, että voin työskennellä tuotteilla jotka toimivat ja vastaavat asiakkaiden tarpeisiin. Siksi hoitolassani käytettävän EKOPAHRMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho.
Arvostan suuresti sarjassa kotimaisuutta, luonnonmukaisuutta ja sitä, että kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle.

Glossissa sinua palvellaan ammattitaidolla ja sinun toiveitasi kuunnellen. Tarvitsitpa apua ihoosi liittyviin ongelmiin tai haluat katkaista arjen kiireet ja rentoutua hetken. Mikäli kärsit iho-ongelmista ota rohkeasti yhteyttä ,sillä erityisesti herkän- ja epäpuhtaan/ akneihon hoidot ovat minulle lähellä sydäntä.

Terveisin, SKY- kosmetologi Katri

KESKUSKUJA 3, 14200 Turenki [katso kartta]
Kosmetologipalvelut puh. 044 758 8380
Avoinna: Ajanvarauksella sopimuksen mukaan ma-la
www.kauneupistegloss.fi


© Hius- ja kauneuspiste Gloss 2013

  näytä normaaliversio » Ylös