Puhelinnumero

044-7588380

Sähköposti

[email protected]

Avoinna

Ajanvarauksella

Unna Nordic – kasvohoidot

Avaa aistit ja päästä metsä lähellesi. Unna Nordic- ihonhoitosarja tuo metsän hoitolaan ja pääset nauttimaan aisteja hellivän metsähetken. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat inspiraation lähteenä Unna Nordic -sarjalle. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä. Unna Nordic- ihonhoitosarjan pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta ja ovat vegaanisia. Tuotteisiin on valittu luonnon tehokkaimpia raaka-aineita, muun muassa koivunmahlaa, mäntyä, katajaa ja marjoja.


BTB13 – kasvohoidot

Patentoitu kantasoluteknologia yhdistettynä luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineisiin! Suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä patentoitu BTB13-yhdiste aktivoi ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. BTB13-yhdisteen vaikuttavia aineita esiintyy ihossa myös luonnostaan. BTB13-yhdiste saa tuotteissa seurakseen luonnon tehokkaimmat raaka-aineet – mm. valtavasti antioksidantteja ja vitamiineja sisältävät kotimaiset luomumarjat. Tuotteet valmistetaan Helsingissä.


Ihonpuhdistukset

Puhdistavat kasvohoidot tehdään joko mekaanisesti käsin tai ultraäänipuhdistuksena. Puhdistavat kasvohoidot ovat hyvä valinta silloin kun iholla on paljon puhdistettavaa. Hoitoihin ei sisälly hierontaa.


Jalkahoidot

Pehmeät jalat Footloxig jalkahoidolla.

Tuotteilla saadaan aikaan mullistavia tuloksia kaikissa jalkojen ihon erilaisissa tilanteissa, olipa sitten kysymyksessä kuivat jalat, monenlaiset ikääntymisen aiheuttamat ongelmat, elämäntapa tai diabetes. Tuotteita on helppo käyttää, niiden hinta/laatusuhde on hyvä ja tulokset ovat näkyviä.

Footlogix®-vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet läpäisevät okasolukerroksen yläpuolisen jyväiskerroksen (Stratum Coreum) ja saavuttavat epidermiksen auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla.


Sokeroinnit

Hilla Hellä sokerointi – hellävarainen kotimainen karvanpoisto.

Hilla Hellä -sokerointi on hellävarainen ja hygieeninen karvanpoistomenetelmä, joka karvanpoiston lisäksi kuorii kevyesti ihoa sekä hoitaa ja hellii jättäen ihon pehmeäksi ja sileäksi. Hellävaraisuutensa vuoksi sokerointia voidaan siis suositella myös herkkäihoisille ja psoriaatikoille. Kotimaiset Ekopharman sokerit sisältävät suomalaista hillauutetta, joka takaa pehmeän ja sileän ihon. Sopivilla Hilla Hellä -kotihoitotuotteilla hoidat ihoasi myös kotona ja vältät sisäänpäin kasvavat karvat. Hilla Hellä -sokerointituotteet ovat FI-Natura-sertifioitua kotimaista lähikosmetiikkaa.


Ripset ja kulmat

Yumi Lashes & Yumi Brows – luonnollista kauneutta ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin avulla.

Yumi -tuotteet sisältävät runsaasti hoitavia aineita. Tämä on siis muiden upeiden ominaisuuksiensa lisäksi myös todellinen ripsien tehohoito.

Teemme myös ripsien ja kulmien kestovärjäykset. Kestovärjäykset voit ottaa myös lisäpalveluna muihin hoitoihin.


Kädet

Käsihoidot ja Shellac lakkaukset.

SHELLAC™ on ammattikäyttöön kehitetty lakkausmenetelmä, joka takaa kauniin kiiltävän, 14+ päivää kestävän lakkauksen. SHELLAC™ on erittäin hellävarainen, sillä kynnen pintaa ei viilata ennen lakkausta eikä lakkauksen poiston yhteydessä – kynnet eivät siis haperru tai vaurioidu SHELLAC™-käsittelyn yhteydessä. Lakkauksen poistaminen on paitsi hellävaraista, myös nopeaa – poisto kestää vain viisi minuuttia.


Hieronnat

Intialainen päähieronta

Kuumakivihieronta


Ostovartti / ilmainen konsultintikäynti

Ostovartti

Varaa aika kun haluat tulla ostoksille sinulle itsellesi sopivana hetkenä.

Ilmainen konsultointikäynti

Mietitkö sopivaa ratkaisua ihonhoitoon liittyviin asioihin; akne, herkkä/atooppinen iho, hyperpigmentaatio vai mietitkö mitkä tuotteet sopisivat juuri sinun ihotyypillesi. Kosmetologi auttaa ihonhoitoon liittyvissä asioissa. Konsultointikäynnillä kartoitetaan hoitotarve ja haetaan ratkaisuja iho- ongelmien hoitoon, sekä katsomme sinulle oikeat kotihoitotuotteet. KONSULTOINTIKÄYNTI ON MAKSUTON.